Επιστροφές προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων με χρέωση του 223.gr

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1. Εάν με υπαιτιότητα του 223.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (από λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κλπ). Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση  προς πώληση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του επιστρεφόμενου προϊόντος πρέπει να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

2. Εάν με υπαιτιότητα του 223.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας, με κατασκευαστικό ελάττωμα κλπ, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την επιστροφή. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του επιστρεφόμενου προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιστρέψει το προϊόν τότε, δε θα του σταλεί νέο προϊόν και θα πρέπει να προβεί σε νέα παραγγελία/αγορά. Το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στην κατάσταση που παραδόθηκε.

Πριν επιστρέψετε το προϊόν επικοινωνήσετε εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών με το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω της φόρμας «Οι επιστροφές των προϊόντων μου» για να σας ενημερώσουμε για την αντικατάσταση. Διαφορετικά θα σας επιστραφεί το ποσό που αντιστοιχεί στα προϊόντα και την αποστολή. Το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν πρέπει να ξεπερνά τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Η επιστροφή του χρηματικού ποσού θα πραγματοποιηθεί εντός (30) τριάντα ημερών από την παραλαβή των επιστραφέντων προϊόντων με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στο Pigouinos.com.grέγκαιρα και εγγράφως.

Επιστροφές /Αλλαγές στην διεύθυνση:

interelectronics - Παναγιώτης Γεωργόπουλος

Κανακάρη 69 - 71 26221 Πάτρα

Α.Φ.Μ. 034410052 ΔΟΥ : A' ΠΑΤΡΑΣ

  1. Παρακαλούμε να συμπεριλάβετε:
  2. Την απόδειξη ή τιμολόγιο
  3. Ηλεκτρονική διεύθυνση
  4. Τηλέφωνο επικοινωνίας


Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή, εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Στην περίπτωση αυτή, θα σας σταλεί email με τη πίστωση που θα έχετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα για το αντίστοιχο ποσό, το οποίο θα μπορείτε να εξαργυρώσετε μέσω νέας παραγγελίας εντός έξι (6) μηνών από την ημερομηνία αγοράς. Ο πελάτης θα επιβαρύνεται με το κόστος των μεταφορικών.

Γενικά:
Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση και όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο Απόδειξης Τιμολογίου, Απόδειξη Λιανικής). Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


Κατηγορίες

Κορυφαίες πωλήσεις

Information

Κατασκευαστές

Προσφορές

Προμηθευτές

Κανένας προμηθευτής

Ετικέτες

Folow Us