Πολιτική Απορρήτου

Η επιχείρηση μας περιγράφει τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί με την επιχειρησή μας.

Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς επεξεργασίας για τους οποίους έχετε εσείς συναινέσει.

Οι εκτελούντες επεξεργασία των δεδομένων σας βρίσκονται εντός της ΕΕ και δεσμεύονται από τον Κανονισμό 2016/679/ΕΚ (Κανονισμός) και την σύμβασή τους μαζί μας από τα οποία εξασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων και η επεξεργασία τους σύμφωνα με την συναίνεση που δίνετε. Η επιχειρησή μας έχει λάβει κάθε αναγκαίο τεχνικό και οργανωτικό μέτρο ώστε τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή και η πρόσβαση σε αυτά να γίνεται σύμφωνα με τον νόμο.

ΠΟΙΑ Προσωπικά Δεδομένα Συλλέγουμε και ΠΟΤΕ

Η επιχειρησή μας ζητά να της υποβάλετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα για να σας παράσχει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ζητάτε. Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε αγορές, επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης καταναλωτών, ζητάτε να λαμβάνετε νέα, δημιουργείτε λογαριασμό, συμμετέχετε στις εκδηλώσεις ή διαγωνισμούς της επιχείρησης, ή αλληλεπιδράτε με ή χρησιμοποιείτε τους Δικτυακούς Τόπους της επιχείρησης.

Αυτά τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

Πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή σας μεταξύ των οποίων η διεύθυνση IP σας, η γεωγραφική σας τοποθεσία ο τύπος και η έκδοση του περιηγητή σας και το λειτουργικό σας σύστημα, πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας και τη χρήση του ιστοτόπου περιλαμβάνοντας την εξωτερική πηγή, τη διάρκεια της επίσκεψης, της προβολές σελίδων και τη διαδρομή πλοήγησης στον ιστότοπο, πληροφορίες
όπως η διεύθυνση email σας, την οποία εισάγετε κατά την εγγραφή στον ιστότοπο, πληροφορίες που εισάγετε κατά τη δημιουργία του προφίλ σας στον ιστότοπο—για παράδειγμα, το όνομα σας, οι φωτογραφίες προφίλ, το φύλο, η ημερομηνία γέννησης, η προσωπική σας κατάσταση, τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας, πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση σας και πληροφορίες σχετικά με την απασχόληση σας, πληροφορίες, όπως το όνομα και το email σας, τις οποίες εισάγετε κατά την ρύθμιση των συνδρομών σας και για την αποστολή των emails και/η των ενημερωτικών δελτίων, πληροφορίες που εισάγετε κατά τη χρήση υπηρεσιών στον ιστότοπο, πληροφορίες που προκύπτουν κατά τη χρήση του ιστότοπου, όπως πότε, πόσο συχνά και κάτω από ποιες συνθήκες το χρησιμοποιείτε, πληροφορίες σχετικές με τις αγορές σας, τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε και τις συναλλαγές που κάνετε στον ιστότοπο, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τον τηλεφωνικά σας αριθμό, τη διεύθυνση του email σας και της πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας, πληροφορίες που κοινοποιείτε στον ιστότοπο με την πρόθεση της δημοσίευσης στο διαδίκτυο, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη σας τις πληροφορίες προφίλ σας και το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών σας, πληροφορίες που περιέχονται σε οποιαδήποτε επικοινωνία σας με την επιχείρηση μέσω email ή μέσω του ιστοτόπου, περιλαμβάνοντας το περιεχόμενο επικοινωνίας και τα μεταδεδομένα (metadata), οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία στέλνετε στην επιχείρηση.

Κατά την αλληλεπίδρασή σας με τους Δικτυακούς Τόπους της επιχείρησης, ορισμένα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα από τη συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πρακτικές περιλαμβάνονται στην ενότητα για τα Cookies και τα Pixel Tags αυτής της πολιτικής απορρήτου.

Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

Cookies, διευθύνσεις IP, επικεφαλίδες παραπομπής (referrer headers), δεδομένα αναγνώρισης του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης και της έκδοσής του, καθώς και εικόνες συλλογής στατιστικών στοιχείων (web beacons) και ετικέτες (tags).

ΠΑΙΔΙΑ

Συμμορφωνόμαστε με τη νομοθεσία και δεν επιτρέπουμε σε παιδιά να εγγράφονται στους Δικτυακούς Τόπους της επιχείρησης όταν είναι κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας της χώρας όπου κατοικούν. Θα ζητήσουμε τη συγκατάθεση του γονέα για τα παιδιά που συμμετέχουν στις εμπειρίες και τις εκδηλώσεις μας.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ για να Ρυθμίσετε Ποια Προσωπικά Δεδομένα Συλλέγουμε

Κατά τη χρήση των των Δικτυακών Τόπων της επιχείρησης, η επιχειρησή μας παρέχει επίσης έγκαιρη ενημέρωση και λαμβάνει τη συγκατάθεσή σας για ορισμένες πρακτικές. Σε πολλές περιπτώσεις, η πλατφόρμα του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε ή της κινητής συσκευής σας παρέχουν πρόσθετα εργαλεία που σας επιτρέπουν να ελέγχετε πότε οι συσκευές σας συλλέγουν ή κάνουν κοινή χρήση συγκεκριμένων κατηγοριών προσωπικών δεδομένων. Για παράδειγμα, η κινητή συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε μπορεί να παρέχουν εργαλεία που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τη χρήση cookies ή την κοινή χρήση τοποθεσιών. Η επιχειρησή μας σας ενθαρρύνει να εξοικειωθείτε και να χρησιμοποιείτε τα διαθέσιμα εργαλεία στις συσκευές σας.

ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ χρησιμοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα σας

Η επιχειρησή μας χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

Για την παροχή στοιχείων για τους Δικτυακούς Τόπους, τα Apps και τις Υπηρεσίες που ζητάτε.

Όταν χρησιμοποιείτε τους Δικτυακούς Τόπους και Apps της επιχείρησης, η επιχείρηση χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχει το προϊόν ή την υπηρεσία που έχετε ζητήσει. Για παράδειγμα, αν πραγματοποιήσετε μια αγορά στον δικτυακό τόπο ή συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση ή προωθητική ενέργεια, η επιχείρηση θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες επικοινωνίας που δίνετε για να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με την αγορά, την εκδήλωση ή την προωθητική ενέργεια. Αν επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης καταναλωτών της επιχείρησης, η επιχείρηση θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως πληροφορίες παράδοσης ή πληρωμής, ή το προϊόν που αγοράσατε, για να σας βοηθήσει να επιλύσετε ένα πρόβλημα ή να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Σε πολλές περιπτώσεις, για να χρησιμοποιήσετε ορισμένα στοιχεία στους Δικτυακούς Τόπους της επιχείρησης, ίσως χρειαστεί να παρέχετε στo πρόσθετα δεδομένα ή επιπλέον συναίνεση για τη χρήση συγκεκριμένων στοιχείων με ορισμένο τρόπο. Για παράδειγμα προκειμένου να μοιραστείτε περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως χρειαστεί να παράσχετε τα στοιχεία σύνδεσης με τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για την κοινοποίηση πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις της επιχείρησης, καθώς και για άλλους σκοπούς προώθησης.

Όταν παρέχετε τη συγκατάθεσή σας, θα σας στέλνονται προωθητικές επικοινωνίες και νέα σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις της επιχείρησης και άλλες προωθητικές ενέργειες. Μπορείτε να εξαιρεθείτε (opt-out) από αυτές τις επικοινωνίες οποιαδήποτε στιγμή, αφού έχετε δώσει αυτή τη συγκατάθεση.

Η επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχετε για να σας στείλει ενημερώσεις μάρκετινγκ σχετικά με παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες της, όπου επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο (εκτός αν έχετε ήδη επιλέξει να μην λαμβάνετε τέτοιο περιεχόμενο). Σε άλλες περιπτώσεις, ζητείται η συναίνεσή σας για να σας αποσταλθούν πληροφορίες μάρκετινγκ. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχετε στην επιχείρηση, καθώς και τις πληροφορίες από άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες της επιχείρησης - όπως η χρήση σας των Δικτυακών Τόπων της επιχείρησης, οι επισκέψεις ή αγορές που πραγματοποιείτε στο eshop μας, η συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις και διαγωνισμούς- για την εξατομίκευση της επικοινωνίας της επιχείρησης μαζί σας σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Για τη λειτουργία, βελτίωση και διατήρηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.

Για να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα για την επιχειρηματική δραστηριότητα της επιχείρησης. Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε μια αγορά, η επιχείρηση χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για λογιστικές, ελεγκτικές και άλλες εσωτερικές λειτουργίες. Χρησιμοποιούνται προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης από εσάς των προϊόντων και υπηρεσιών για να βελτιωθεί η εμπειρία σας ως χρήστη, για να βοηθηθεί στον εντοπισμό τεχνικών προβλημάτων και προβλημάτων παροχής υπηρεσιών, καθώς και για να διαχειριστεί τους Δικτυακούς Τόπους και Apps της.

Για την προστασία δικαιωμάτων, περιουσιακών στοιχείων ή ασφάλειας, της επιχείρησης ή τρίτων.

Μπορεί επίσης η επιχείρηση να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης από εσάς των Δικτυακών Τόπων και Apps της επιχείρησης για την αποτροπή ή τον εντοπισμό απάτης, κατάχρησης, παράνομης χρήσης και παραβίασης των Όρων Χρήσης της, καθώς και για τη συμμόρφωση με δικαστικές αποφάσεις, κρατικά αιτήματα ή την ισχύουσα νομοθεσία.

Για σκοπούς γενικής έρευνας και ανάλυσης.

Η επιχείρηση χρησιμοποιεί δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των Δικτυακών Τόπων, Apps και Υπηρεσιών της για να κατανοήσει καλύτερα τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιήσει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της αναζήτησης και εύρεσης προϊόντων από τους επισκέπτες των δικτυακών τόπων της, με σκοπό να κατανοήσει καλύτερα τους βέλτιστους τρόπους για την οργάνωση και παρουσίαση προσφορών προϊόντων στις «βιτρίνες» των ηλεκτρονικών καταστημάτων της.

Άλλοι σκοποί: Μπορεί επίσης η επιχείρηση να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα σας με άλλους τρόπους και θα παρέχει ειδικές ειδοποιήσεις όταν συλλέγει τα δεδομένα, ενώ θα εξασφαλίζει τη συγκατάθεσή σας όπου χρειάζεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ των Προσωπικών σας Δεδομένων Κοινοποίηση από τη επιχειρησή μας

Η επιχειρησή μας κάνει κοινή χρήση των προσωπικών δεδομένων σας με: Τρίτους παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό του eshop μας, μεταφορές και παραδόσεις, φιλοξενία, διαχείριση και συντήρηση των δεδομένων της, διανομή email και sms, έρευνα και ανάλυση, διαχείριση προωθητικών ενεργειών του eshop μας, καθώς και διαχείριση ορισμένων υπηρεσιών και στοιχείων. Όταν χρησιμοποιεί τρίτους παρόχους υπηρεσιών συνάπτει συμφωνίες που τους υποχρεώνουν να εφαρμόζουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Άλλους τρίτους φορείς, στον βαθμό που απαιτείται για τους εξής σκοπούς: (i) συμμόρφωση με κρατικό αίτημα, δικαστική απόφαση ή ισχύοντα νόμο, (ii) αποτροπή παράνομων χρήσεων των Δικτυακών Τόπων και Apps της επιχείρησης ή παραβιάσεων των Όρων Χρήσης των Δικτυακών Τόπων και Apps της επιχείρησης και των πολιτικών της, (iii) προστασία της επιχείρησης από αξιώσεις τρίτων, και (iv) συμβολή στην αποτροπή ή έρευνα περιπτώσεων απάτης (π.χ. παραχάραξη) Ενδέχεται επίσης να μεταφέρονται προσωπικά δεδομένα που διαθέτει η επιχείρηση σχετικά με εσάς σε περίπτωση πώλησης ή μεταβίβασης του συνόλου ή μέρους των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ή περιουσιακών στοιχείων της (όπως σε περίπτωση αναδιοργάνωσης, μεταβίβασης, απόσχισης κλάδου, διάλυσης ή ρευστοποίησης).

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ των Προσωπικών σας Δεδομένων

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Η επιχείρηση χρησιμοποιεί μια ποικιλία τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων κρυπτογράφησης και επαλήθευσης ταυτότητας, με σκοπό τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας.

Διεθνής μεταφορά δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει (ή επεξεργάζεται) η επιχείρηση στο πλαίσιο των Δικτυακών Τόπων και Apps της θα αποθηκεύονται στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες εντός Ε.Ε. Μερικοί από τους παραλήπτες των δεδομένων με τους οποίους το eshop μαςμοιράζεται τα προσωπικά δεδομένα σας μπορεί να βρίσκονται σε άλλες χώρες εκτός από αυτήν στην οποία πραγματοποιήθηκε η αρχική συλλογή των προσωπικών δεδομένων σας. Διατήρηση των προσωπικών δεδομένων σας Η επιχείρηση διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσει τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου (εκτός εάν μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία). Γενικά αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για χρονικό διάστημα δέκα (10) ετών, άλλως για όσο διάστημα επιθυμείτε να έχετε λογαριασμό στο eshop μας. Αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που σχετίζονται με αγορές προϊόντων, η επιχείρηση μπορεί να διατηρεί αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερο διάστημα προκειμένου να συμμορφωθεί με τις νομικές της υποχρεώσεις (όπως τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία και για τυχόν λόγους παροχής εγγύησης).

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τα εξής:

(i) πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας, (ii) ηλεκτρονικό αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων (φορητότητα) (iii) διόρθωση των προσωπικών δεδομένων σας αν είναι ημιτελή ή ανακριβή, ή (iv) διαγραφή ή περιορισμό των προσωπικών δεδομένων σας σε ορισμένες περιστάσεις που προβλέπονται από το εφαρμοστέο δίκαιο, (v) εναντίωσης και αντίταξης στην επεξεργασία, (vi) ανάκλησης της συγκατάθεσης σας. Αυτά τα δικαιώματα δεν είναι απόλυτα, καθώς ενδέχεται λ.χ. να περιορίζονται από την φορολογική νομοθεσία και (vii) δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων (https://www.dpa.gr/). Σε περίπτωση που η επιχείρηση έχει εξασφαλίσει τη συναίνεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή. Για την άσκηση οιουδήποτε εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την επιχείρηση χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται ανωτέρω. Επιλέγοντας να μη λαμβάνετε Επικοινωνίες Marketing Αν έχετε λογαριασμό στο eshop μας, μπορείτε να επιλέξετε να μη λαμβάνετε επικοινωνίες marketing τoυ eshop μας. Μπορείτε επίσης να επιλέξτε να μη λαμβάνετε επικοινωνίες marketing ζητώντας τη διαγραφή σας από τις λίστες email και sms. Για την άσκηση οιουδήποτε εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την επιχείρηση χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται ανωτέρω.

COOKIES και Pixel Tags

To eshop μας συλλέγει πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα, από το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε όταν κάνετε χρήση των Δικτυακών Τόπων μας. Χρησιμοποιείται ποικιλία μεθόδων, όπως cookies και ετικέτες pixel, για τη συλλογή αυτών των πληροφοριών, στις οποίες μπορεί να περιλαμβάνονται (i) η διεύθυνση IP σας, (ii) ο μοναδικός αναγνωριστικός αριθμός cookies σας, πληροφορίες για τα cookies σας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το αν η συσκευή σας διαθέτει λογισμικό για την πρόσβαση σε ορισμένα στοιχεία, (iii) μοναδικός αναγνωριστικός αριθμός συσκευής και τύπο συσκευής, (iv) τομέας (domain), τύπος και γλώσσα προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης, (v) λειτουργικό σύστημα και ρυθμίσεις συστήματος, (vi) χώρα και ζώνη ώρας, (vii) προηγούμενες επισκέψεις σε δικτυακούς τόπους, (viii) πληροφορίες για την αλληλεπίδρασή σας με τους Δικτυακούς Τόπους μας, όπως αριθμός κλικ, αγορές, δηλωμένες προτιμήσεις, και (ix) χρόνοι πρόσβασης και σχετικά URL. Η επιχείρηση χρησιμοποιεί cookies για να παρακολουθεί τη χρήση των Δικτυακών Τόπων της από τους πελάτες της, καθώς και για να κατανοήσει τις προτιμήσεις τους. Αυτό της επιτρέπει να παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες της και να βελτιώνει τη διαδικτυακή τους εμπειρία. Χρησιμοποιεί επίσης cookies για να αποκτήσει συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με την κίνηση και αλληλεπίδραση με διαδικτυακούς τόπους, να εντοπίσει τάσεις και να αποκτήσει στατιστικά στοιχεία έτσι ώστε να μπορεί να βελτιώσει τους Δικτυακούς Τόπους της. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας μέσω του Δικτυακού Τόπου της επιχείρησης ή επικοινωνώντας με την επιχείρηση χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται ανωτέρω.

ΧΡΗΣIMΟΠΟΙΩΝΤΑΣ Δικτυακούς Τόπους και Apps τoυ eshop μας ε προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων Αν επιλέξετε να κάνετε χρήση της αλληλεπίδρασής σας με τo eshop μαςσε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης τρίτων, τα δεδομένα που παραμένουν εκεί διέπονται από τις πολιτικές που ισχύουν στις εν λόγω πλατφόρμες. Οι Δικτυακοί Τόποι και Apps της επιχείρησης μπορεί να παρέχουν συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους και Apps (τρίτων) για δική σας ευχέρεια ή πληροφόρηση. Οι συνδεδεμένοι δικτυακοί τόποι και Apps διαθέτουν τις δικές τους ειδοποιήσεις ή πολιτικές απορρήτου, τις οποίες συνίσταται θερμά να διαβάσετε. Στον βαθμό που η επιχείρηση δεν κατέχει ούτε ελέγχει τυχόν συνδεδεμένους δικτυακούς τόπους ή Apps, δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενό τους, ούτε για οποιαδήποτε χρήση των δικτυακών τόπων ή Apps ούτε για τις πρακτικές απορρήτου των δικτυακών τόπων ή Apps.

ΑΛΛΑΓΕΣ στην Πολιτική Απορρήτου της επιχείρησης Η ισχύουσα νομοθεσία και οι πρακτικές της επιχείρησης μεταβάλλονται με τον χρόνο. Αν αποφασίσει να επικαιροποιήσει την πολιτική απορρήτου της, θα δημοσιεύσει τις αλλαγές στους Δικτυακούς Τόπους και Apps της. Αν πραγματοποιήσει ουσιώδεις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα, θα σας αποστείλει προηγούμενη ειδοποίηση ή, όταν απαιτείται από τη νομοθεσία, θα ζητήσει τη συναίνεσή σας για την υλοποίηση των εν λόγω αλλαγών. Συνίσταται θερμά να διαβάζετε την πολιτική απορρήτου της επιχείρησης και να ενημερώνεστε τακτικά για τις πρακτικές μας.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και Σχόλια Είμαστε στη διάθεσή σας για ερωτήσεις, σχόλια και προβληματισμούς που μπορεί να έχετε σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας και τις πρακτικές απορρήτου μας.


Κατηγορίες

Κορυφαίες πωλήσεις

Information

Κατασκευαστές

Προσφορές

Προμηθευτές

Κανένας προμηθευτής

Ετικέτες

Folow Us